2013. szeptember 29., vasárnap

4. Retro Cruise Night

  Az az érzés, hogy nem tudod hova nézzél, mert annyi jó autó van körülötted megfizethetetlen. Talán a szervezők sem számítottak eleinte arra, hogy nagyon sokan fognak eljönni, ezért kicsit zsúfoltan állták egymást mellett az autók. Szerintem ez nem volt olyan nagy probléma, mert minden autó jól nézett ki.
 Voltam olyan "okos" és nem vittem magammal állványt, mert gondoltam lesz időm minden autót lefotózni, naplemente előtt... tévedtem. 20-30 perccel előbb kellett volna elinduljak. A fényképezőgépem egy Sony DSC H9, ami arra tökéletes volt, hogy elkezdjek vele fotózni. Sajnos vannak hátrányai, mint például az hogy nem tudom manuálisan állítani a fókuszt és ami a legnagyobb gondot okozta most, az hogy kevés fénynél nem csinál elég jó minőségű képet.
 Nem vagyok egy nagy partiarc, persze nincs bajom az ivással, de nem érzem azt, mint sokan mások, hogy minden hétvégém abból kéne álljon, hogy piálok. Miután lement a nap akkor döbbentem rá, hogy mennyivel jobb autók között lenni egy este, mint egy szórakozóhelyen lenni, sok részeg idióta között.

Ez a Passat...